ΣΟΚ στο Ριο -Αντίρριο: Διασώθηκε παιδί από ferry boat – Είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα, πάνω σε φουσκωτό – BINTEΟ | dete

ΣΟΚ στο Ριο -Αντίρριο: Διασώθηκε παιδί από ferry boat - Είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα, πάνω σε φουσκωτό - BINTEΟ

Έντρομοι επιβάτες του ferry boat με προορισμό από το Ρίο προς το Αντίρριο, αντίκρισαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι καταμεσής της θάλασσας στα ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής του Αντιρρίου ένα μικρο παιδί πάνω σε φουσκωτό σωσίβιο να επιπλέει αβοήθητο και τρομαγμένο στη μέση του πουθενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κοριτσάκι τριών ετών το οποίο παρασύρθηκε από τα ρεύματα και ξέφυγε της προσοχής των γονιών του με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Όταν το παιδί έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του Λιμεναρχείου δόθηκε αμέσως εντολή στο φέρι να κάνει αλλαγή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανή τραγωδία.

Οι επιβάτες του πλοίου ανάμεσά τους και πολλοί γνωστοί Πατρινοί, δεν πίστευσαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το απίστευτο σκηνικό, το οποίο καταδεικνύει τους μεγάλους κινδύνους που υπάρχουν για τα παιδιά που παρασύρονται από τα ρεύματα πάνω σε τέτοιου είδους σωσίβια.

Τελικά το παιδί διασώθηκε και η τραγωδία αποφεύχθηκε κυριολεκτικά στο παρά ένα.

Σεξ με προφυλάξεις , δεν κάνετε όλοι για γονείς...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papaioannou στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020