«Αντίο» με τραγούδια για την Νάντια Κωνσταντοπούλου | dete

«Αντίο» με τραγούδια για την Νάντια Κωνσταντοπούλου

Η κηδεία της 83χρονης σπουδαίας ερμηνεύτριας του ελαφρού τραγουδιού, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, ενώ τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ, έγινε χθες από το Α' Νεκροταφείο, παρουσία του γιου της Πρίαμου Μωράκη, στενών συγγενών της αλλά και σημαντικών καλλιτεχνών που υπήρξαν φίλοι της και μεγαλούργησαν την ίδια εποχή με εκείνη και όχι μόνο.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εξήρε το ιδιαίτερο ταλέντο και το ήθος της Νάντιας Κωνσταντοπούλου, η οποία για περισσότερα από 50 χρόνια άφησε το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία ήταν οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Κώστας Πρέκας, ο χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος, οι συνθέτες και μαέστροι Μιχάλης Αρχοντίδης και Γιώργος Θεοδοσιάδης, καθώς και ο Μάκης Δελαπόρτας. Εκεί ήταν και ο δημοφιλής τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος, λόγω του ατυχήματος που είχε πριν από μήνες, κινείται με πατερίτσα και έτσι μετά το τέλος της τελετής δεν ακολούθησε την πομπή προς τον οικογενειακό τάφο, εκεί όπου έχει ταφεί και ο σύζυγος της τραγουδίστριας, ο θρυλικός συνθέτης Τάκης Μωράκης.

%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b6%ce%ae%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1 %ce%b7-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%8e-%ce%b4%ce%b5%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%85 %ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%af%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%82 %ce%bf-%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b1