ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το πιο κρίσιμο τετραήμερο για τον Αίολο Αγυιάς! | dete

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το πιο κρίσιμο τετραήμερο για τον Αίολο Αγυιάς!

Φωτιά έχει πάρει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ –Η αφού τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Αίολος Αγυιάς είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και στους δυο επόμενους αγώνες του, την Κυριακή στην Ζάκυνθο και την προσεχή Τετάρτη εντός έδρας με την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα θα κριθούν τα πάντα. Και όπως λέει ο προπονητής του Ανδρέας Παπαδημητρίου «Έχει πολλά χρόνια να κριθεί το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες όπως θα συμβεί την φετινή περίοδο.

Ο πρωταθλητής μπορεί να κριθεί στην διαφορά πόντων στην διπλή ισοβαθμία, ίσως και σε τριπλή ισοβαθμία χωρίς αυτό να είναι τρελό σενάριο.

Όλα είναι πιθανά, όλα τώρα κρίνονται  και οι τρεις ομάδες της κορυφής μπορεί να πάρουν την πρώτη θέση αλλά και την τρίτη θέση! Εμείς είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η λογική λέει ότι δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας για την πρώτη θέση αφού η Απόλλωνιάδα υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία, αλλά όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.»

Και αναφερόμενος στα δυο κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για τον Αίολο τόνισε « Είναι καθοριστικά παιχνίδια. Αν κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια, καταφέρουμε να κερδίσουμε την Ολυμπιάδα με έξι πόντους θα έχουμε πολλές πιθανότητες για την πρώτη θέση. Έχουμε ακόμα τέσσερις τελικούς , αλλά τα δυο παιχνίδια μέσα σε ένα τετραήμερο με Ζάκυνθο και Ολυμπιάδα θα δείξουν αν πάμε για την πρώτη θέση ή για τα πλέι οφ!»