ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ: Σκότωσαν και προσπάθησαν να κάψουν την 44χρονη μητέρα;

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν! Αυτό το σενάριο θα δικαιολογούσε και τα εγκαύματα που είχε στο άψυχο σώμα της η 44χρονη.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , αυτή την ώρα ανακρίνεται ένας γνωστός γιατρός του Μεσολογγίου με το οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε δεσμό.

Οι άνδρες της ασφάλειας που ανακρίνουν τον γιατρό, προσπαθούν να συλλέξουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας, όπως με ποιους μίλησε ή συναντήθηκε φεύγοντας από το σπίτι της, υλικό από κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν το αυτοκίνητό της, αλλά και το αν δολοφονήθηκε στο χωράφι ή μεταφέρθηκε εκεί. Όπως μαθαίνουμε, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στο πίσω κάθισμα έχοντας μάλιστα και εγκαύματα αφού το εσωτερικό του ήταν καμένο. Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναμένεται να έχει ραγδαίες εξελίξεις.

Ωστόσο η αυτοψία στο σημείο δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αν και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιο κρυφό τραύμα ή αν η γυναίκα κατανάλωσε χάπια.

0aaaaa99

0aaaaaa98

0aaaa99

0aaaaa100

0aaaaa101

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη , μητέρα 3 παιδιών - ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ι.Χ. ΤΗΣ - BINTEO