Αναβαθμίζετε το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων – Online κρατήσεις | dete

Αναβαθμίζετε το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων - Online κρατήσεις

Το άλμα στη νέα εποχή είναι έτοιμο να κάνει το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων το οποίο, εντός των επόμενων ημερών, θα διαθέσει προς το κοινό μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας θα μπορεί να κλείσει από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής, διατροφής και χιονοδρομίας και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, η πλατφόρμα αυτή που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα θα είναι έτοιμοι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Στόχος της πλατφόρμας, που θα "ανέβει" στο kalavrita-ski.gr, θα είναι η διευκόλυνση των επισκεπτών ώστε να μπορούν με ένα κλικ να κλείνει τα πάντα γρήγορα και οικονομικά, από τη διαμονή του σε ξενοδοχείο, μέχρι τα εισιτήρια χιονοδρομία, την ενοικίαση εξοπλισμού και το φαγητό του.

«Τα πάντα θα γίνονται με on-line booking , μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών. Οι ενδιαφερόμενοι θα βλέπουν κατά πόσο υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, ανά κατηγορία, και όταν αποφασίζουν θα παίρνουν κωδικούς τους οποίους θα «εξαργυρώνουν» ερχόμενοι στα Καλάβρυτα. Στόχος μας είναι τα ολοκληρωμένα πακέτα κοστίζουν περί τα 30 ευρώ και ν’ απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια», επισημαίνει ο κ. Σπυρόπουλος.

Με τον τρόπο αυτό θα απλοποιηθεί ολόκληρη η διαδικασία μιας εκδρομής στα Καλάβρυτα ενώ και οι τιμές «πιέζονται» προς τα κάτω προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής. Πρόκειται δε για ένα πρωτοποριακό εργαλείο εξυπηρέτησης το οποίο δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί σε κανένα άλλο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.

Παράλληλα σε όλους του πολίτες, ανεξάρτητα εάν κάνουν σκι η όχι, πλέον δίνεται η δυνατότητα ν’ αφήνουν τα Ι.Χ. του στο κέντρο των Καλαβρύτων και να ανεβαίνουν στο Χιονοδρομικό με πούλμαν τα οποία κάνουν τη ζωή πιο εύκολη όσων «δυσκολεύονται» στο δρόμο που οδηγεί στον Χελμό.

Επίσης στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων εκδίδονται και εισιτήρια για τις πίστες επιτρέποντας στον κόσμο να γλιτώνει τις ουρές αναμονής οι οποίες μάλιστα το τελευταίο Σάββατο του 2015 ήταν μεγάλες αφού οι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό άγγιξαν τους 10.000, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.