Ανίκανος σεξουαλικά (στα 80s) ο Σινάτρα | dete

Ανίκανος σεξουαλικά (στα 80s) ο Σινάτρα

Ο Φρανκ Σινάτρα, από τα μέσα της δεκαετίας του '80, ήταν ανίκανος σεξουαλικά, και μάλιστα έφερε πεϊκές προθέσεις, σύμφωνα με νέα βιογραφία

Αυτό ισχυρίζεται ο Τζέιμς Κάπλαν στο βιβλίο «Sinatra: The Chairman», που αποτελεί τον δεύτερο τόμο της βιογραφίας της «Φωνής», που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι τον Οκτώβριο του 1986 ο Σινάτρα κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε στο Ατλάντικ Σίτι. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από χειρουργική επέμβαση του αφαιρέθηκε τμήμα του εντέρου, καθώς υπέφερε από οξεία εκκολπωματίτιδα. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής δεν ήταν σε θέση να έχει σεξουαλικές επαφές, κάτι για το οποίο φέρεται ότι είχε διαμαρτυρηθεί στους κοντινούς φίλους του. Ο βιογράφος, μάλιστα, αναφέρει ότι από τότε είχε καταφύγει στη λύση των προθέσεων πέους.

Ο συγγραφέας έκανε την αποκάλυψη για να βάλει τέλος στις φήμες ότι ο Σινάτρα ήταν ο βιολογικός πατέρας του Ρόναν Φάροου, του γιου της Μια Φάροου και του Γούντι Αλεν. Τροφή για νέα σχόλια είχε δώσει το 2013 η ίδια η Μια Φάροου, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης είπε ότι ο Ρόναν «πιθανώς» να ήταν παιδί του Σινάτρα. Ο Κάπλαν το απέκλεισε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι την περίοδο που η Φάροου έμεινε έγκυος ο τραγουδιστής ήταν ανίκανος, μετά την εγχείρηση.