ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Βρίζει τους δημοσιογράφους… αλλά τους στέλνει mail με όσα γράφει στο blog του για να τον «διαφημίζουν» | dete

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Βρίζει τους δημοσιογράφους… αλλά τους στέλνει mail με όσα γράφει στο blog του για να τον «διαφημίζουν»

Στην διάρκεια των ημερών του κορονοϊού ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Ιερώνυμος κατ΄  εντολή του προκατόχου του Αμβροσίου ράντιζε με αγιασμό το Αίγιο. Τώρα ήρθε η σειρά του Αμβροσίου να ξαναεπιτεθεί στους πάντες. Και ενώ είχε δηλώσει πως θα σιωπήσει, έστειλε στους δημοσιογράφους τους οποίους κατά τα άλλα βρίζει email με την νέα ανάρτηση στο blog του. Προφανώς για να την αναπαραγάγουν στα μέσα που εργάζονται.

 

Και έγραψε: “Μας  πνίξανε με τις Δηλώσεις των κάποια Πολιτικά κυρίως πρόσωπα, δηλώσεις, τις οποίες με πολλήν προθυμίαν προωθούν και λανσάρουν  κάποιοι Δημοσιογράφοι, οι οποίοι, καθώς φαίνεται, έλαβαν και αυτοί το μερίδιό τους από το ποσόν των 20.000.000 €, το οποίον, μυστικά και άνισα καθώς λέγεται, διέθεσε η Κυβέρνηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη προς τα  Μ.Μ.Ε. για νά προβάλουν και να διαφημίσουν το πρόγραμμα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό.

Έτσι, λοιπόν, βούϊξε ο τόπος με τις αχαρακτήριστες Δηλώσεις του Καθηγητού κ. Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος, μολονότι είναι εντελώς άσχετος με τα Θεολογικά Γράμματα, αποτόλμησε να αποφανθεί για την Θεία Κοινωνία!!! Ερωτηθείς σχετικώς, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: "Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να αποφευχθεί με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο. Θα πρέπει να εξετασθεί, εάν μπορεί να γίνει με διαφορετικό και ασφαλή τρόπο..."

Στον αθεόφοβο αυτό επιστήμονα, που το επιστημονικό του έργο εξαντλείται στον τομέα «Πολιτική της Υγείας», επί του παρόντος δεν θα απαντήσουμε εμείς. Αναμένουμε να ξυπνήσει από το λήθαργο, στον οποίο δυστυχώς έχει περιπέσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και ....βλέπουμε! Θα ασχοληθούμε όμως με το ζήτημα του Αγιασμού, διότι ο Αγιασμός αποτελεί όπλο κατά του Διαβόλου, προφυλακτικό μέσο έναντι του Κορωνοϊού και γενικώς όπλο χρήσιμο σε κάθε ανάγκη της καθημερινής ζωής.»

 

Στη συνέχεια αποκαλεί «ξερόλα» τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη επειδή είπε ότι ο αγιασμός δεν είναι το φάρμακο για τον κορονοϊό.  Και ισχυρίζεται ότι κοιμίζει τον λαό. Αλήθεια, γιατί δεν πήρε ο Αμβρόσιος τον αγιασμό να πάει στις ΜΕΘ (αφού το αποκαλεί φάρμακο) και να σώσει κάποιους ετοιμοθάνατους από κορονοϊό (οι οποίοι στη συνέχεια πέθαναν);