Αμαλιάδα: Η τραγωδία των αδελφών από τη Γαλλία | dete

Αμαλιάδα: Η τραγωδία των αδελφών από τη Γαλλία

Με τη ζωή τους πλήρωσαν τα δύο αδέρφια από τη Γαλλία, ένας άντρας 48 ετών και μια γυναίκα 54 ετών, τις διακοπές τους στην περιοχή της Αμαλιάδας, από την οποία έλκουν την καταγωγή τους. Τα δύο αδέρφια ζούσαν στη Γαλλία αλλά λόγω της καταγωγής τους από την περιοχή μας, επέλεξαν να έρθουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μία απόφαση όμως που τους στοίχισε την ίδια τους τη ζωή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν το όχημα τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και οχήματα της Πυροσβεστικής ΥπηρεσίαςΑμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, οι οποίοι δυστυχώς μετά από ώρα ανασύρθηκαν νεκροί.

Το τροχαίο έγινε αντιληπτό από τους διερχόμενους, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Παραμένει άγνωστο πόσο χρόνο παρέμεινε από τη στιγμή του τροχαίου το αυτοκίνητο στο νερό και αν ο θάνατος για τα δύο αδέρφια επήλθε λόγω πνιγμού ή λόγω τραυματισμού.

Το πιθανότερο όμως είναι να εγκλωβίστηκαν πέφτοντας μέσα στο κανάλι και να πνίγηκαν από το νερό.

patrisnews.gr