ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! Πατρινός κατέθεσε πινακίδες ΙΧ… γιατί αγόρασε ελικόπτερο! | dete

ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! Πατρινός κατέθεσε πινακίδες ΙΧ… γιατί αγόρασε ελικόπτερο!

Tι κι αν δόθηκε παράταση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για πληρωμή τελών κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων και φέτος υπήρξε αυξημένη κίνηση στις εφορίες της Πάτρας. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις η ατιολογία που γράφτηκε για την καταθεση πινακίδων από ιδιοκτήτη ΙΧ είναι πως ακινητοποιεί το όχημά του επειδή… αγόρασε ελικόπτερο. Αυτό δήλωσε η εφοριακός Κωνσταντίνα  Πολυγένη.

Στην κυριολεξία… ιστορίες για γέλια και για κλάματα είναι αυτές που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος  μέσα στα έντυπα που συμπληρώνουν όσοι βεβαιώνουν ότι καταθέτουν τις πινακίδες τους και ειδικότερα στο πεδίο όπου καλούνται να αναγράψουν το αιτιολογικό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι λόγοι που και οι πατρινοί καταθέτουν τις πινακίδες τους είναι ξεκάθαρα η αδυναμία πληρωμής όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κατοχή ενός ΙΧ και αυτό αναγράφεται όπως έχει.

Υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που κάνοντας χιούμορ αναφέρουν ως αιτία ακόμη και την αγορά ελικοπτέρου!

Συνέβη και αυτό και βεβαιώθηκε από την Α’ ΔΟΥ Πάτρας. Φορολογούμενος Πατρινός, έγραψε στην βεβαίωση - αίτηση κατάθεσης των πινακίδων του και ακινησίας του οχήματός του στο εξής, πως ο λόγος είναι η.. αγορά ελικοπτέρου και πως πλέον θα κινείται με αυτό!

Άλλος αιτιολόγησε την επιθυμία του να καταθέσει τις πινακίδες του ΙΧ γιατί ήταν παλιό και θα αγόραζε ένα άλλο πολλών ίππων, από το οποίο θα προκύπτουν ακριβότερα τέλη κυκλοφορίας και επίσης θα είναι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Άλλος πάλι έγραψε απλά και λακωνικά: "Γιατί θέλω να πηγαίνω με τα πόδια και να γυμνάζομαι ταυτόχρονα".