Αλλαγή για το MEGA – Παράταση ζωής για το κανάλι και τους εργαζομένους του | dete

Αλλαγή για το MEGA – Παράταση ζωής για το κανάλι και τους εργαζομένους του

Σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη η παράσταση των εκπροσώπων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την οποία θα πρέπει να «ανοίξουν» τα χαρτιά τους.

Όπως και οι εκπρόσωποι των δύο άλλων σταθμών που συνεχίζουν να εκπέμπουν σήμερα πανελλήνια, του MAKEDONIA TV και του ART, κατέθεσαν στο ΕΣΡ γιατί δεν συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις άδειες γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, έτσι και τώρα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ πρέπει να δηλώσει στην Αρχή τα σχέδια για να αποφύγουν τη διακοπή του σήματoς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του MEGA θα ζητήσουν να γίνει θεματικός ο σταθμός, όπως το MAKEDONIA TV, συνεχίζοντας να εκπέμπει με σειρές έως ότου ανακοινωθεί η διενέργεια διαγωνισμού θεματικών αδειών. Ωστόσο στην περίπτωση του MAKEDONIA TV η αίτηση είχε κατατεθεί από τον προηγούμενο διαγωνισμό που είχε ακυρωθεί ενώ το MEGA δεν κατέθεσε καμία αίτηση, ούτε και στον πρόσφατο διαγωνισμό, έχοντας μάλιστα ανοιχτά «μέτωπα» με τις πιστώτριες τράπεζες που δεν καθιστούν σίγουρη τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις θεματικές.

Το λόγο λοιπόν θα έχει το ΕΣΡ για να κρίνουν αν η παράταση «ζωής» που εκτιμάται ότι θα ζητήσουν οι εκπρόσωποί του είναι για να συνεχίσει πράγματι τη λειτουργία του ως θεματικός ή απλά για να «ροκανίσουν» και άλλο χρόνο…!

Θεατές, για ακόμα μία φορά, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού που συνεχίζουν να κρατούν το σταθμό «ζωντανό» και που τις επόμενες ημέρες είτε θα πάρουν παράταση ή θα δουν τον τηλεοπτικό σταθμό να σβήνει οριστικά από τον τηλεοπτικό χάρτη…!