Αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και διάψευση από τον Alpha | dete

Αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και διάψευση από τον Alpha

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού να προσανατολίζονται σε «κούρεμα» της διάρκειας κατά μισή ώρα, αντί για μία ώρα.

Η διοίκηση του σταθμού εξετάζει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα βγει στον αέρα ένα σύντομο αλλά την ίδια ώρα πλήρες δελτίο ειδήσεων με βίντεο που δεν θα ξεπερνούν το 1,5 λεπτό, ενώ τη σκυτάλη αμέσως μετά θα παίρνει το δελτίο καιρού.

Οι αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν είχαν υλοποιηθεί λόγω επικαιρότητας ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ημίωρο δελτίο ειδήσεων θα κάνει ντεμπούτο μέσα στον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστρια παραμένει η Μαρία Χούκλη.

Δεν αλλάζει ώρα και διάρκεια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Την ίδια ώρα, ως «ανυπόστατα» χαρακτηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία σχεδιάζεται η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης και τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Με ανακοίνωσή του διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές και επισημαίνει: «Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης, θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία στις 19:00 και με την ίδια διάρκεια, έχοντας πάντα ως στόχο την αντικειμενική, ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση».