Αλήθεια γιατί κάνατε την σύσκεψη για τους μπράβους;

Σε επικοινωνιακό “φιάσκο”  φαίνεται ότι εξελίχθηκε η υποτίθεται “ευρεία” σύσκεψη στην Επιθεώρηση Εργασίας, την οποία προκάλεσε ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κ. Νάσος Ηλιόπουλος, αφού ναι μεν “ήλθαν”  στην Πάτρα, αλλά… δεν “είδαν και απήλθαν”…

Όπως καταγγέλλεται στο ERGASIANEWS, καμία συγκεκριμένη καταγγελία δεν του αναφέρθηκε, για εμπλεκόμενη επιχείρηση στην υπόθεση με τους “μπράβους στα ΑΤΜ”, από τους «προσκεκλημένους» του, καθώς ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΕΝΩΣΗ”, που είχε κάνει τις καταγγελίες, δεν προσκλήθηκε (;). Μάλιστα δεν προσκλήθηκε ούτε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, κύκλοι του οποίου χαρακτηρίζουν το γεγονός, ως μια “προσβλητική και ανεπίτρεπτη θεσμικά απρέπεια του Ειδικού Γραμματέα”. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε κορυφαίος συνδικαλιστής της πόλης, το “παπικό κονκλάβιο του ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται σε αυτοβαυκαλισμούς την ώρα που η εργατική τάξη στενάζει από την παραβατικότητα των εργοδοτών”.

Μάλιστα ένα «πουλάκι», μας είπε ότι οι «προσκλήσεις» στους συγκεκριμένους Πατρινούς συνδικαλιστές, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην “ευρεία” σύσκεψη, υπαγορεύτηκαν από συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να υποδειχθούν μόνο “αρεστοί” στον κ. Ηλιόπουλο συνδικαλιστές, οι οποίοι τελικά…πήγαν με “άδεια χέρια”…!