Αλέκος Μπογιάκης: “Στοίχημα να προωθήσουμε δικά μας παιδιά στον Ατρόμητο Πατρών!” | dete

Αλέκος Μπογιάκης: "Στοίχημα να προωθήσουμε δικά μας παιδιά στον Ατρόμητο Πατρών!"

 

Ο Ατρόμητος Πατρών ετοιμάζεται για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος  και ο γενικός γραμματέας της ομάδας Αλέκος Μπογιάκης μιλώντας για τους στόχους της ομάδας τόνισε «Ο στόχος του Ατρόμητου είναι η τετράδα. Να μπει στα πλέι οφ και να προσπαθήσουμε να  βγάλουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται. Για εμάς είναι στοίχημα να προωθήσουμε δικά μας παιδιά και αν καταφέρουμε να ανέβουμε στην Γ εθνική, θέλουμε ο Ατρόμητος να αγωνιστεί με δικά του παιδιά, με παιδιά από την Πάτρα, από την Αχαΐα.»

Ο Αλέκος Μπογιάκης δεν κρύβει ότι η ομάδα των Ζαρουχλείκων δίνει βάρος στις ακαδημίες και όπως αποκαλύπτει «Προσδοκούμε να έχουμε καλή συνεργασία με την Παναχαϊκή. Θέλουμε να βγάζουμε παίκτες και να πηγαίνουν στην Παναχαϊκή και όχι να φεύγουν σε άλλες ομάδες, στον Παναιτωλικό, στον Αστέρα Τρίπολης και σε ομάδες της Αθήνας όπως συμβαίνει. Σαν Πατρινοί θέλουμε τα δικά μας παιδιά να πηγαίνουν μόνο στην Παναχαϊκή.»

Ερωτηθείς ο γενικός γραμματέας της ομάδας του Ατρόμητου πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα τόνισε «Θα είναι φέτος πιο ενδιαφέρον με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πέρυσι το ενδιαφέρον χάθηκε από τα Χριστούγεννα αφού ενδιαφέρον είχαν μόνο οι δυο ομάδες της κορυφής και οι ομάδες που ήσαν στην ουρά της  βαθμολογίας. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν ιστορία όπως είναι η Θύελλα Πατρών, μια ομάδα που την τιμώ πολύ, που έχει βαριά φανέλα και βαρύ όνομα και προσωπικά  την θεωρώ τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Είναι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο Πανμοβριακός, ο Αετός Πατρών και πάντα υπάρχει μια ομάδα έκπληξη.»

Ο Ατρόμητος έχει πολλά παιδιά στις ακαδημίες του, αφού συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαίας , έχει τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων και την γυναικεία ομάδα που συμμετέχει στην Γ εθνική αλλά όπως λέει ο Αλέκος Μπογιάκης «Το πρόβλημα είναι το γήπεδο. Είναι δημοτικό, κάνουν πολλές ομάδες προπόνηση στα Ζαρουχλέικα και για να είμαστε ρεαλιστές για να σκεφτούμε την κατασκευή δικού μας γηπέδου μελλοντικά πρέπει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα αφού τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για δικό μας γήπεδο.»