«Ακυρο» από Μουζουράκη στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Θησείο | dete

«Ακυρο» από Μουζουράκη στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Θησείο

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Πάνος Μουζουράκης τους διοργανωτές της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο!

Ο τραγουδιστής, που είχε συμφωνήσει πως θα τραγουδήσει ζωντανά για το αθηναϊκό κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά τον ερχομό του 2018, αποφάσισε σχεδόν την τελευταία στιγμή να αποχωρήσει από το καλλιτεχνικό σχήμα της βραδιάς, επικαλούμενος -σύμφωνα με σχετικό δελτίο Tύπου του δήμου- προσωπικούς λόγους.

Η «Εspresso» έψαξε το θέμα και έμαθε πως ο καλλιτέχνης δικαιολογήθηκε στους υπευθύνους της διοργάνωσης μιλώντας για «φορτωμένο πρόγραμμα». Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ο πρώην κριτής του «Voice» δεν συμμετείχε στις πρόβες του καλλιτεχνικού προγράμματος και μία μέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς «τους έσκασε» το μαντάτο της αποχώρησής του δημιουργώντας, όπως είναι φυσικό, πανικό στους διοργανωτές,που έτρεχαν και δεν έφταναν για να καλύψουν το κενό.

Βρέθηκε λύση

«Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ότι ο Μουζουράκης θα γυρνούσε την πλάτη σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση του δήμου. Αλλωστε, είχε συμμετάσχει και στην περσινή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων –τραγούδησε στο πρόγραμμά μας πριν από τον ερχομό του 2017– και ήταν καθ' όλα συνεπής. Ευτυχώς γρήγορα βρέθηκε η λύση να τραγουδήσει στη θέση του ο Γιώργης Χριστοδούλου» μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή της δημοτικής Αρχής.

Πάντως, ο Πάνος Μουζουράκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν τραγουδούσε στο Ανοδος Live Stage όπου εμφανίζεται φέτος –εκείνη τη βραδιά ήταν κλειστό– και την επομένη, δηλαδή ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε ως θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του Μάκη Δημάκη και του Σταμάτη Γονίδη.