Ακης Τσελέντης: Ορκίστηκε ως διευθυντής του Γεωδυναμικού

22.08.2020 / 6:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tselentis

Προ ημερών ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο για τη νέα του θητεία ως διευθυντής του Γεωδυναμικού.
Ο ίδιος σημείωσε: «ο πόλεμος που δέχτηκα και η λάσπη που έπεσε ενάντιο μου από ένα επιστημονικώς ανεπαρκή συνυποψήφιο μου (πανεπιστήμονα που μόνο γιατον COVID-19 δεν έχει ακόμα μαϊντανοποιηθεί…) και ένα φυσιογνώστη συνταξιούχο (που αντί να εκτιμήσει ότι του έδωσα θέση ευθύνης στο Γεωδυναμικό και παρέδωσε ένα διαλυμένο κέντρο τσουνάμι….) , ήταν απίστευτη.
Αυτοί οι κύριοι είχαν το θράσος να βγουν δημόσια στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ρίχνουν αυτή την άθλια λάσπη για να καλύψουν την επιστημονική τους ανεπάρκεια.
Όλα είναι καταγεγραμμένα και έφτασε ο καιρός αν συνεχίσουν για να κάνω αυτό που πρέπει …. οι ικανότατοι δικηγόροι μου έχουν αρκετά όπλα στη φαρέτρα τους.
Ευτυχώς η διεθνής επιστημονική επιτροπή εκτίμησε το επιστημονικό μου έργο και με ΚΑΘΟΛΙΚΗ πλειοψηφία με επανεξέλεξε στη θέση του Δντή. Ανυπομονώ να σηκώσω τα μανίκια πάλι και να αγωνιστώ για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας μου και να σας ενημερώνω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ χωρίς καμία εξάρτηση και αγνοώντας κάθε παρέμβαση. Άλλωστε δε χρωστάω σε κανένα και δεμε κρατάει κανένας»!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα