ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ: "Ένας χρόνος επίμονης προσπάθειας και σκληρής δουλειάς πέρασε - Βαδίζουμε σταθεράμε όραμα και δύναμη!"

Ένας χρόνος πέρασε από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα για άλλη μια φορά, όταν όλοι μας κατηγορούσαν για εσωστρέφεια και απομάκρυνση από τον κόσμο, πήρε την σοβαρή επιλογή να ανοιχτεί στον κόσμο και να ζητήσει από την ίδια την βάση να εκλέξει τον Πρόεδρο που επιθυμεί, τον μελλοντικό πρωθυπουργό της χώρας.

Ένα χρόνο μετά με ενότητα και ομοψυχία η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, να αναδεικνύει όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και να προτείνει λύσεις και να δείχνει ποιος μπορεί να είναι ο δρόμος που θα βγάλει την η χώρα από το αδιέξοδο, θα την κάνει να ξαναγυρίσει δυνατή στις αγορές, να ανασυγκροτηθεί. Και η στρατηγική που το κόμμα έχει χαράξει φαίνεται να αναγνωρίζεται και να δικαιώνεται από τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Είναι οι δημοσκοπήσεις, είναι οι εκλογές σε μεγάλα και κομβικά σωματεία της χώρας (δάσκαλοι, καθηγητές, Οικονομικό Επιμελητήριο, Τ.Ε.Ε., ΑΔΕΔΥ), είναι η εμπιστοσύνη που καθημερινά φαίνεται να ξανακερδίζεται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμανε για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πνοή ανανέωσης και δημιουργίας. Ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού, δημιουργίας σχεδίου και διαύλων επικοινωνίας με κάθε πολίτη ξεχωριστά.  Ένα χρόνο μετά η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να λάβει τα σκήπτρα της εξουσίας και να ηγηθεί μια μεγάλης πορείας ανάπτυξης και προόδου.