Αγωνία στις σχολικές κοινότητες της Πάτρας εν όψει του ερχόμενου Σεπτέμβρη

18.08.2020 / 8:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
staurogiannopoulos_tasos

Εν αναμονή των αποφάσεων του υπουργείου Παιδείας βρίσκονται οι δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί των σχολείων για το πώς θα λειτουργήσουν αυτά από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όταν ξεκινήσει η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου των δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας, Τάσο Σταυρογιαννόπουλου, μέχρι ώρας δεν έχει τίποτα διευκρινιστεί από το υπουργείο και όσα έχουν ακουστεί είναι σε επίπεδο προτάσεων.

«Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι ώρας είναι όσα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες, τα sites και της τηλεοράσεις. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και πιστεύω ότι οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της  επιδημίας».

Το γεγονός αυτό δεν καθησυχάζει τις σχολικές κοινότητες της Πάτρας και της Αχαΐας, πόσο μάλλον από τη στιγμή που στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μια αύξηση των κρουσμάτων και της επιδημιολογίας.

«Είναι αλήθεια ότι οι σχολικές επιτροπές θα πρέπει να γνωρίζουν το πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων και γενικότερα τις αποφάσεις του υπουργείου, έτσι ώστε να κάνουν και αυτές από την πλευρά τους την προετοιμασία τους ή ακόμα και να καταθέσουν τις ενστάσεις τους» τονίζει ο κ. Σταυρογιαννόπουλος.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα