ΑΓΡΙΝΙΟ: Ανήλικος διέρρηξε εκκλησία και επτά σπίτια! | dete

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ανήλικος διέρρηξε εκκλησία και επτά σπίτια!

Η λεία του ήταν ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα

Σπίτια και εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγρινίου «χτυπούσε» από τα τέλη Μαΐου ως τις 3 Δεκεμβρίου ένας ανήλικος διαρρήκτης, η δράση του οποίου εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου. Μάλιστα, ο 17χρονος Έλληνας φέρεται να ομολόγησε τις κλοπές.

Ο δράστης είχε διαπράξει οκτώ διαρρήξεις σε σπίτια σε περιοχές των ενοτήτων Θεστιέων και Παραβόλας και συγκεκριμένα δύο στο Καινούριο, μία στον Άγιο Γεώργιο Παλαιοκαρυάς, δύο στην Άνω Τραγάνα, μία στην Παντάνασσα και μία στην Παραβόλα, με λεία χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ από ένα σπίτι έκλεψε και τα κλειδιά. Ακόμη, φέρεται ότι διέρρηξε και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο και άρπαξε 100 ευρώ και μια τηλεόραση.

Σε βάρος του νεαρού διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις αλλά και αν είχε και συνεργούς σε αυτές. Δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του.