«Αγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας καταρρέει στον τάφο του Γιάννου -Τον σκότωσε για έναν φόνο που δεν έκανε | dete

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας καταρρέει στον τάφο του Γιάννου -Τον σκότωσε για έναν φόνο που δεν έκανε

Και ενώ η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή με βάση τα στοιχεία που βρήκαν Μυρσίνη και Κωνσταντής στα χωράφια της, ο ιατροδικαστής καλείται να εξετάσει και πάλι το πτώμα του πρωτότοκου γιου του Δούκα Σεβαστού.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στα «προσεχώς» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.
Δικαίωση για Μυρσίνη, ανακούφιση για τον Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες»

Για όσο διαρκεί αυτή η αιωρούμενη καχυποψία πάνω από το κεφάλι της Ελένης, οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» έρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές του παρελθόντος.

Από τη μία η Μυρσίνη, που νιώθει δικαιωμένη για την επιμονή της από την πρώτη στιγμή, πως πίσω από τον θάνατο του γιου της κρύβεται η Ελένη και από την άλλη ο Μιλτιάδης. Ο απαρηγόρητος πατέρας στις «Άγριες Μέλισσες» βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου να απομακρύνεται από τη μνήμη του Γιάννου, του νεκρού γιου του.

Μιλτιάδης και Δούκας Σεβαστός σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως σκότωσε άδικα τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες»
Τέλος, ο Δούκας, κλονίζεται από τα νέα στις «Άγριες Μέλισσες». Έχει την υποψία πως ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μάταια τη δολοφονία του Γιάννου, με στόχο να εκδικηθεί τον θάνατο του γιου του Σέργιου.

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο ρόλο του Δούκα Σεβαστού σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
Στις φωτογραφίες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που έδωσε ο ΑΝΤ1 για τα επεισόδια που έρχονται από βδομάδα, ο Δούκας Σεβαστός φαίνεται να κλαίει στο νεκροταφείο, μπροστά στο μνήμα του Γιάννου, αλλά και πλάι στον αδερφό του Μιλτιάδη.