Αγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που αποχωρούν τη δεύτερη σεζόν | dete

Αγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που αποχωρούν τη δεύτερη σεζόν

Εναγωνίως περιμένουν οι φανς της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", τη δεύτερη σεζόν, όπου οι εξελίξεις αναμένεται να είναι και πάλι συνταρακτικές. Νέοι χαρακτήρες έρχονται, αλλά και άλλοι αποχωρούν από τη σειρά, καθώς έτσι το θέλει η πλοκή. Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδηµίας του κορονοϊού, η σειρά ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν µε την προβολή του 125ου επεισοδίου της. Έτσι, κάποιους χαρακτήρες που θα μας "αποχαιρετούσαν" με το τέλος της πρώτης σεζόν, θα τους δούμε και στη αρχή της δεύτερης, από τον Σεπτέμβριο.

Ποιοι ηθοποιοί αποχωρούν τη δεύτερη σεζόν;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρεις είναι οι ηθοποιοί που θα πουν "αντίο" τη δεύτερη σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Πολύς λόγος έχει γίνει για την παρουσία του Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά και τον ρόλο του Θωµά Κυπραίου. Όπως είναι γνωστό, ο ρόλος του "Κυπραίου" ολοκληρώνεται, όμως κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το τέλος του.

Ένα ακόμα πρόσωπο που θα δούµε να αποχωρεί από τη σειρά είναι η Χριστίνα Χειλά-Φαµέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία, σύζυγο του Λάμπρου. Όπως εχουμε ήδη δει, το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο, οπότε πιθανότατα η Θεοδοσία φεύγει από το Διαφάνι.

Και τέλος, όπως όλα δείχνουν, ο ήρωας που δεν θα ξαναδούμε είναι ο Κλεομένης, τον οποίο υποδύεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Όπως φαίνεται, ο Κλεομένης δεν θα συνεχίσει να... ταλαιπωρεί την Πηνελόπη, καθώς πριν από λίγες µέρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συµφωνία µε τη σειρά "Χαιρέτα µου τον Πλάτανο" στην ΕΡΤ1 για τη νεα τηλεοπτική σεζόν.