Αγρίνιο: Ένας τοίχος αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου street artist Διονύση Μαμασούλα-ΦΩΤΟ

26.10.2020 / 7:31
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
dionisis

Η μορφή του αδικοχαμένου street artist κοσμεί πλέον τοίχο στον Άγιο Κωνσταντίνο με τους φίλους και τα καλλιτεχνικά του «παιδιά» του να τον τιμούν με τις ζωγραφιές τους…Έργα του κοσμούν τοίχους και τοίχους στο Αγρίνιο. Τα ρετρό γκράφιτι στην οδό Αναστ. Παναγοπούλου, αυτό της Τζένης Βάνου στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας, όπου βρίσκεται το ουζερί του Παπαδόπουλου και τόσα ακόμη.

Ο Διονύσης, όπως περιγράφουν άνθρωποι που τον γνώριζαν υπήρξε ένα πολύ αγαπητό παιδί που αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς νέους του Αγρινίου ώστε να καταπιαστούν με το graffiti. Όπου κι αν έκανε ένα νέο έργο, όπου κι αν «έβαφε», όπως αρκούνται να λένε στην αργκό τους οι καλλιτέχνες του δρόμου, όλοι θαύμαζαν την δουλειά του.

Τη μνήμη του ταλαντούχου καλλιτέχνη που τόσο άδικα «έφυγε», λοιπόν, αποφάσισαν να τιμήσουν street artists και φίλοι του, γεμίζοντας τον τοίχο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με μία πανέμορφη προσωπογραφία του και «κομμάτια» αφιερωμένα σε αυτόν. Στόχος το συγκεκριμένο γεγονός να γίνει επετειακό. Κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο να βάφουν για το Διονύση… Σα φόρο τιμής.

agriniopress

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα