Αγνώριστος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έχασε 15 κιλά – «Έγινα τζόβενο»! | dete

Αγνώριστος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έχασε 15 κιλά - «Έγινα τζόβενο»!

Μετά από 26 χρόνια πρωτιάς ο Γιώργος Παπαδάκης, η σταθερή αξία του ΑΝΤ-1 ξεκινά με τους συμπαρουσιαστές του, την νέα χρονιά από την ερχόμενη Δευτέρα στις 7πμ.

Σε μια ωραία φιλική ατμόσφαιρα με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ο Γιώργος Παπαδάκης, εν μέσω εξαίσιων θαλασσινών μεζέδων, δήλωσε ότι στόχος του είναι και φέτος η Ενημέρωση –γιατί την ψυχαγωγία δεν την γνωρίζει. Θα φροντίσει όμως στην εκπομπή να υπάρχει ένας τόνος αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε στους περίεργους καιρούς που ζούμε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης γνωστός και για το περίφημο χιούμορ του, αδυνατισμένος κατά 15 κιλά τόνισε ότι τα έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά δεν έχει προσδιορίσει ακόμα πως του πέσανε τα μαλλιά. Παππούς πια 2 αγοριών από τον πρώτο του γιο, χαίρει και απολαμβάνει της εμπειρίας στο τιμόνι του «Καλημέρα Ελλάδα», έχοντας και την ικανοποίηση ότι από την εκπομπή πέρασαν και συνάδελφοι που πλέον θριαμβεύουν. Ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους απέναντι, τόνισε ότι δεν είναι ανταγωνιστής με κανέναν και συμπλήρωσε πως θα είναι πάλι μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά.