Παρασκευή, 9.12.2022, 2:14 μμ

Αίγιο: Βοήθεια σε άπορες οικογένειες από τον Εμπορικό Σύλλογο και “Το Φωτεινό Αστέρι”

16.09.2020 / 13:54
Aigio

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε  στο Αίγιο συλλογή σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας και πραγματικά είναι άξια συγχαρητηρίων η ανταπόκριση του κόσμου.

Από νωρίς το πρωί  της Τρίτης, μέχρι αργά το βράδυ, οι εθελοντές από το ”Φωτεινό αστέρι”, μαζί με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, σε δύο σημεία στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, συγκέντρωσαν  σχολικά είδη που θα δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Είναι άξια θαυμασμού η συμμετοχή του κόσμου, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, που ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Από την πρώτη στιγμή συμπολίτες μας έφεραν ολοκαίνουριες τσάντες, τετράδια και ότι άλλο χρειάζονται οι μικροί μαθητές.

Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στα δύο σημεία,  τους ενημερώνουμε πως μπορούν για λίγες μέρες να  πηγαίνουν τα σχολικά είδη, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας  ή στο κατάστημα  ανταλλακτικών του προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου, στην Κανελλόπουλου 43.

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας θα φροντίσει να μοιραστούν σε σχολεία της περιοχής, όπου οι υπεύθυνοι θα τα δώσουν σε  ενδεείς οικογένειες.

Είναι συγκινητικό  πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας, αρκεί να δοθεί το έναυσμα για να φανερωθεί. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εθελοντική δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για το παιδί, στους εθελοντές από το  ”Φωτεινό Αστέρι” και στον πρόεδρο τους κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο που δίνει και αυτός με την σειρά του τον δικό του αγώνα.

Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου υπόσχεται πως θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα