Αίγιο: Αύξηση του ωραρίου του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες

02.10.2020 / 18:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο-1-47

Την απόφαση της δημοτικής αρχής να φέρει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, το θέμα της αύξησης του ωραρίου του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες του Δήμου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος κατά τη συνάντησή του, το πρωί της Παρασκευής, με τον πρόεδρο κ. Μένιο Κουτρόπουλο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, καθώς και με την πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας κα Αθηνά Σκανδάμη.

Ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε πως, παρά το στενό πλαίσιο των οικονομικών του Δήμου, η δημοτική αρχή βάζει πάνω απ’όλα την προάσπιση της υγείας της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας και εν γένει της δημόσιας υγείας, διασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και με τις προδιαγραφές για την πρόληψη της εξάπλωσης του covid-19, κάτι που θα επιτευχθεί με την αύξηση του ωραρίου των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων.

Η καθημερινή επικοινωνία και η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους αρμόδιους φορείς συνεχίζεται αδιάκοπα, πάντα με στόχο την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που προκύπτει, ιδιαίτερα στον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα