«Έχασα πάρα πολλά λεφτά στο θέατρο! Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για το τι χάνω…» | dete

«Έχασα πάρα πολλά λεφτά στο θέατρο! Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για το τι χάνω…»

Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον Βασίλη Τσακίρογλου μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε στα χρήματα που πήρε, αλλά και έχασε από την τηλεόραση και το θέατρο.

Γιάννης Μπέζος

Είστε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, οπότε πιθανώς το κοινό φαντάζεται ότι αμείβεστε πλουσιοπάροχα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται τι εισπράττω (παρόλο που πέφτει έξω), δεν έχει ιδέα όμως για το τι χάνω. Και δεν είναι δουλειά του να το ξέρει.

Ως παραγωγός, δηλαδή εργοδότης, υπήρξα άψογος και κάτι παραπάνω θα έλεγα. Απόδειξη ότι έχασα πάρα πολλά λεφτά, δεν θέλω να πω το ποσόν γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά.

Όταν πας να κάνεις αυτή τη δουλειά καλά και με ότι προβλέπεται στις συλλογικές συμβάσεις, με όλους τους συντελεστές καλοπληρωμένος κλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις στο θέατρο. Αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ξοδεύτηκαν εν γνώσει μου. Δεν τα κλαίω.

Χρήματα αρκετά πήραμε από την τηλεόραση και από το θέατρο και χρήματα αρκετά χάσαμε. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Θα ήταν τρελό να λέω εγώ «αχ τι αδικημένος που είμαι σ’ αυτή τη δουλειά». Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Στο κάτω-κάτω  δεν έκανα αυτή τη δουλειά ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για να γίνω πλούσιος. Την έκανα γιατί μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο.