«Έφυγε» ο πρίγκιπας της Μαρινέλλας | dete

«Έφυγε» ο πρίγκιπας της Μαρινέλλας

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας δυναμικός ιππέας με πολλές διακρίσεις που δόθηκε με όλη του την ψυχή στο άθλημα της ιππασίας και χαρακτηρίστηκε «πατέρας »της έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 20 Απριλίου.

Ο Φρέντυ Σερπιέρης ο άνθρωπος με τον οποίο η Μαρινέλλα απέκτησε τη μοναχοκόρη της Γεωργία – Χριστίνα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 χρόνων στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Ο διακεκριμένος αθλητής και μετέπειτα επιχειρηματίας υπήρξε για τέσσερα χρόνια ένας μεγάλος έρωτας για τη Μαρινέλλα με το ζευγάρι να αποκτά το 1973 εκτός γάμου την κόρη του. Ένα γεύμα έμελλε να σταθεί μοιραίο για έναν από τους τελευταίους αριστοκράτες της Ελλάδας. Στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και κατά τη διάρκεια του φαγητού, ο Φρέντυ Σερπιέρης ένιωσε να πνίγεται.

Δυστυχώς το περιστατικό αποδείχτηκε πολύ σοβαρό αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και εκείνος να καθηλωθεί στο κρεβάτι της εντατικής. Έπειτα από τέσσερις μήνες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή.