Έφυγε ο αθλητής… θρήνος στο γυναικείο «κοινό» της Πάτρας- ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ… ΧΩΡΟ ΟΡΓΙΩΝ

Με κατήφεια υποδέχθηκε την είδηση της λήξης της συνεργασίας ξένου αθλητή με πατρινή ομάδα, μέρος του γυναικείου πληθυσμός της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω παίκτης, εκτός από τις επιδόσεις του στους αγωνιστικούς χώρους, ξεχώριζε ιδιαίτερα και στη σχέση του με το άλλο φύλο, έχοντας δεκάδες κατακτήσεις κατά το διάστημα παραμονής του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι γείτονες του, έβλεπαν διαφορετικές γυναίκες να επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το σπίτι του και δεν ήταν λίγες οι φορές που γίνονταν αυτήκοοι μάρτυρες των ερωτικών του περιπτύξεων.

Πλέον μετακόμισε για άλλες πολιτείες αφήνοντας πίσω τις θαυμάστριές του, που σίγουρα αναπολούν τις στιγμές που πέρασαν μαζί του. Οι μόνοι που όπως φαίνεται θα ησυχάσουν είναι οι γείτονες, που θα κοιμούνται με περισσότερη ησυχία.

Και το ζήτημα είναι ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό! Και ποιος δεν θυμάται την αποκάλυψη του «Κόσμου» πριν 2 χρόνια για μαύρο αθλητή ομάδας της περιοχής ο οποίος είχε τέτοια πέραση στις γυναίκες που καθημερινά στο σπίτι του γινόταν… πανικός! Η φήμη του μάλιστα για τα προσόντα και τις επιδόσεις του είχε εξαπλωθεί… και εκτός Πατρών! Μία γυναίκα δε σε καφετέρια της πόλης νόμιζε ότι καθόταν δίπλα του (τον είχε μπερδέψει) και τελικά είχε βρεθεί να κοιμάται… με άλλον μαύρο αθλητή άλλης ομάδας (το περιστατικό είχε συμβεί στην Αγίου Νικολάου)! Παρόμοια ήταν η κατάσταση και με τον ξένο αθλητή που πρόσφατα αποχώρησε από την Πάτρα με αποτέλεσμα… να κλάψουν πολλές νεαρές! Λέτε να έπρεπε να προχωρήσουν σε «έρανο» και να επιδοτήσουν… την παραμονή του στην ομάδα; Με τόσες πολλές που ήσαν… σίγουρα θα έφθαναν τα λεφτά!