Έτσι ζούσαν ο Κένεντι, η Τζάκι και τα παιδιά τους… | dete

Έτσι ζούσαν ο Κένεντι, η Τζάκι και τα παιδιά τους...

Στο σφυρί βγαίνουν αυτή την εβδομάδα φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας από στιγμιότυπα της οικογένειας Κέννεντι: του προέδρου JFK, της Τζάκι και των παιδιών τους.

Οι 79 φωτογραφίες ανήκαν στη νταντά της οικογένειας Maud Shaw, που φρόντιζε την Caroline και τον John F. Kennedy Jr. Για επτά χρόνια- τα περισσότερα στο Λευκό Οίκο. Μαζί με ένα φόρεμα εγκυμοσύνης που είχε φορέσει η τότε Πρώτη Κυρία, οι φωτογραφίες θα βγουν προς πώληση από τον οίκο Nate D. Sanders Auctions αύριο Πέμπτη.

Η Maud άρχισε να εργάζεται για τους Κέννεντι μετά τη γέννηση της Caroline το 1957 και φρόντισε την ίδια και τον John και μετά τη δολοφονία του πατέρα τους το 1963.

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του JFK, η γυναίκα συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στο πατρικό της στο Λονδίνο. Λίγο μετά την επισκέφθηκε εκεί η Τζάκι και της προσέφερε και το φόρεμα που βγαίνει αύριο στη δημοπρασία.

Όταν η Maud πέθανε το 1988 τα αναμνηστικά της από τα χρόνια που έζησε με τους Κέννεντι πέρασαν στους συγγενείς της και πουλήθηκαν.

Η τιμή για τις 79 φωτογραφίες, το φόρεμα και ένα υπογεγραμμένο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της νταντάς αρχίζει από τα 10.000 δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες

jfkn12 jfkn11 jfkn10 jfkn9 jfkn8 jfkn7 jfkn6 jfkn5 jfkn4 jfkn3 jfkn2 jfkn1