Έρευνα – Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι | dete

Έρευνα - Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι

Πάντα μας ενδιαφέρει τι ευχαριστεί το αντίθετο φύλο στο κρεβάτι. Το τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Τρίο, ερωτικά παιχνίδι ή κάλτσες στο κρεβάτι; Έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει τις ερωτικές επιθυμίες των εκπροσώπων του ωραίου φύλου. Τα πάντα για το σεξ σε όλο τον κόσμο:

Θέλετε να μάθετε τι έχει το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους; Είναι προφανές: ένα παιχνίδι για σεξ! Το ένα τέταρτο των Γαλλίδων έχει μια ερωτική ταινία μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου και το 17% έχει ήδη δοκιμάσει «τρίο» το κρεβάτι. Επίσης, το 56% των Γαλλίδων έχει ένα ερωτικό παιχνίδι.

Και οι Βραζιλιάνες; Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να επισκέπτονται καταστήματα με sextoys, το 70% των πελατών είναι γυναίκες. Για το 94,5% των Βραζιλιάνων, το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση.

Οι περήφανες Ισπανίδες έχουν όρεξη για… τέχνη στο κρεβάτι. Οκτώ στους δέκα Ισπανούς που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι γυναίκες. Επιπλέον, το 40% των Ισπανίδων θέλουν ο πρώτος με τον οποίο κάνουν σεξ για πρώτη φορά να μην τους είναι αδιάφορος.

Οι Ολλανδέζες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το 80% φθάνουν με τον τρόπο αυτό στην κορύφωση. Όταν όμως δεν φορούν κάλτσες το αντίστοιχο ποσοστό ολισθαίνει στο 50%.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς: Τα δύο τρίτα των Γερμανίδων προτιμούν να κάνουν σεξ δύο φορές το χρόνο αρκεί να είναι καλό. Οι Γερμανίδες δεν θέλουν το κακό σεξ. Αντιθέτως, το 35% των Γερμανίδων θέλουν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.