Παρασκευή, 9.12.2022, 1:38 πμ

«Έπεσε» πρόστιμο 4.350 ευρώ για συνωστισμό σε γλέντι γάμου στα Τσιγγάνικα της Κάτω Αχαΐας

02.10.2020 / 7:22
astinomia-3

Βαρύ πρόστιμο έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Κάτω Αχαΐα. Συγκεκριμένα, η αστυνομία επέβαλε 4.350 ευρώ πρόστιμο για συνωστισμό και παρακώλυση κυκλοφορίας στα Τσιγγάνικα, όπου είχε μαζευτεί κόσμος για γλέντι γάμου που έχει οριστεί να γίνει αύριο Σάββατο.

Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο και διαπίστωσε τα παραπάνω, κόβοντας το πρόστιμο σύμφωνα με τα μέτρα καταπολέμησης της διασποράς κορονοϊου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (αρραβώνας), στον οποίο συμμετείχαν προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, (περισσότερα από 100 άτομα) και δεν έφεραν μάσκες, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο, τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς και την αποφυγή του κορωνοϊού.
Επιπλέον, ο παραβάτης διατάρασσε την κοινή ησυχία, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα, παρακωλύοντας τη κυκλοφορία των οχημάτων.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο, ύψους (4.350) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα