Έξι παγκόσμιες πρωταθλήτριες και ο πρόεδρος της ΕΕΟ στο μουσείο χάντμπολ της Πάτρας-ΦΩΤΟ | dete

Έξι παγκόσμιες πρωταθλήτριες και ο πρόεδρος της ΕΕΟ στο μουσείο χάντμπολ της Πάτρας-ΦΩΤΟ

Θεσμός πλέον έγινε το μουσείο χαντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ που δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι και τελεί υπό την αιγίδα του της Ο.Χ.Ε. και του ΠΕΑΚ.

Όποιος βρίσκεται στην πόλη το επισκέπτεται και δωρίζουν για τις ανάγκες του  διάφορα εκθέματα κάνοντας έτσι ακόμη ποιο πλούσια την συλλογή του.

Στο μουσείο βρέθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Βασίλης Κρανιώτης με τον αντιπρόεδρο της ΤΕΧ Πελοποννήσου Κώστα Διαμαντόπουλο (αριστερά) και τον προπονητή ανάπτυξης ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο (δεξιά).

Το ίδιο έκαναν και οι γυναικείες ομάδες της Νέας Ιωνίας και Αναγέννησης Άρτας που πραγματοποίησαν το Σάββατο φιλικό αγώνα που έληξε με σκορ 25-25(ημ. 13-11), ενώ τον αγώνα διαιτήτευσαν οι: Γ. Αβράμης και Α. Μεντζελόπουλος.

Η Ακαδημία των Σπορ  πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα χαντμπολ που έγινε στο Κουκούλι μεταξύ των ομάδων Νέας Ιωνίας – Αναγέννηση Άρτας τίμησε  τις έξι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πρόσφατου πρωταθλήματος του καλοκαιριού που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας, δια χειρός της πρώην διεθνής αθλήτριας Βάσω Βουκελάτου και νυν προπονήτριας των υποδομών του συλλόγου.

Από αριστερά διακρίνονται: Έλσα Μάστακα, Ελένη Μούρνου, Άννα Καλοιδή, Βάσω Σκάρα ( ψηφίστηκε ως MVP - Specialist του τουρνουά), Νικολίνα Κεπεσίδου, Μάγδα Κεπεσίδου (ψηφίστηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας του τουρνουά) και Βάσω Βουκελάτου.