Έξαλλος ο δήμαρχος Αιγιαλείας με Φωτήλα: “Επέλεξε να μην παρευρεθεί”

07.10.2020 / 19:15
ggko-4

Σε απάντηση σχολίου του βουλευτή κ. Φωτήλα, η Δημοτική Αρχή σημειώνει: ο Δήμαρχος

Αιγιαλείας κάλεσε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων σε σύσκεψη ήδη από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου για τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Συνεπώς εγκαίρως είχαν σταλεί ειδοποιήσεις.

Ο κ. Φωτήλας επέλεξε να μην ΠΑΡΑΣΤΕΙ ο ίδιος (ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή να μην ανταποκριθεί στη πρόσκληση από μέρες). Ο Δήμαρχος καθόλου δεν υποτίμησε τους εκπροσώπους. Το αντίθετο μάλιστα τους κάλεσε και παρέστησαν στην έκθεση των ζητημάτων και ενημερώθηκαν.

Έκτοτε δεν μπορούσαν αντικειμενικά να συνεισφέρουνούτε να δεσμευτούν σε κάτι όπως οι βουλευτές που έκαναν την τιμή να παραστούν αυτοπροσώπως, ώστε να υπάρξουν δεσμεύσεις και συντονισμός. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι μπορούσαν να συνεχίσουν να παρευρίσκονται ως παρατηρητές.

Επομένως καμία προσβολή δεν υπήρξε ούτε στο πρόσωπο του κ. Φωτήλα ούτε πολύ περισσότερο στη δημοκρατία. Η δημοκρατία μάλλον πλήττεται όταν επιλέγουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δεκανίκι όποιων κομματικών ή προσωπικών επιδιώξεων. Αν και όποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των πολιτών της Αιγιάλειας, εδώ είναι το Δημαρχείο εδώ είναι και ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα