Ένωση Λιμενικού: Να σταματήσουν άμεσα οι μηνιαίες διαθέσεις προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας | dete

Ένωση Λιμενικού: Να σταματήσουν άμεσα οι μηνιαίες διαθέσεις προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν να σταματήσουν άμεσα οι μηνιαίες διαθέσεις προσωπικού από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας για ενίσχυση των υπηρεσιών του Ανατολικού Αιγαίου, εξέδωσαν τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας –Αιτωλοακαρνανίας – Φωκίδας).

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης με πρόεδρο τον Μιχαήλ Κωστάκη, «με το άνοιγμα των συνόρων την 1-7-2020 στην διακίνηση των επιβατών, το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας επιφορτίστηκε με το επίπονο έργο του ελέγχου των πρωτοκόλλων άφιξης των εισερχομένων επιβατών στο Λιμάνι της Πάτρας από τους λιμένες της Ιταλίας.

Η ανωτέρω διαδικασία είναι χρονοβόρα και απαιτεί την απασχόληση μεγάλου όγκου συναδέλφων καθημερινά προκειμένου να υλοποιηθεί. Ως Ένωση ζητάμε να σταματήσουν άμεσα οι μηνιαίες διαθέσεις προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και των υπαγόμενων Λιμενικών τμημάτων του για ενίσχυση των υπηρεσιών του Ανατολικού Αιγαίου για όσο διάστημα διαρκεί το ανωτέρω μέτρο.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στην οποία και κοινοποιείται το παρόν παρακαλούμε όπως αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να επιτευχθεί το δίκαιο αίτημα μας».