Ένα λευκό φως αιωρείται δίπλα από κούνια μωρού και προκαλεί τρόμο στους γονείς | dete

Ένα λευκό φως αιωρείται δίπλα από κούνια μωρού και προκαλεί τρόμο στους γονείς

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο άνδρας που το έχει στην κατοχή του ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει μία «λευκή δέσμη φωτός να αιωρείται δίπλα στην κούνια του μωρού του».

Οι εικόνες που δείχνει το βίντεο προέρχονται από ένα μόνιτορ, το οποίο είχαν τοποθετήσει οι γονείς της μικρής για να μπορούν να ελέγχουν από μακριά ότι όλα πηγαίνουν καλά στο δωμάτιό του. Αυτό που φαίνεται όμως στις εικόνες προσομοιάζουν σε σκηνές από την ταινία Paranormal Activity με τον πατέρα ειδικά να δηλώνει τρομοκρατημένος.

Το «αγνώστου ταυτότητας φωτεινό αντικείμενο» που ισχυρίζονται οι γονείς ότι έπιασαν στην κάμερα, βρίσκεται ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κεφάλι της μικρής Έλλα.

Όπως μετέδωσε η Mirror, ο πατέρας της μικρής ανέφερε: «Πάγωσα όταν το είδα και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν πιστεύω στα πνεύματα ή σε τέτοιου είδους πράγματα, αλλά ήταν τρομακτικό». Μάλιστα ο άνδρας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που περίεργες καταστάσεις λάμβαναν χώρα στο δωμάτιο της μικρής

«Πριν από λίγο καιρό, βρήκα μέσα στο κρεβάτι της μικρής μία κούκλα που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Το είχα διαγράψει από το μυαλό μου αυτό το περιστατικό, λέγοντας ότι κάτι άλλο είχε συμβεί που δεν το είχα αντιληφθεί. Όταν είδα στο μόνιτορ αυτό όμως, έγινε κάτασπρος. Βρήκα το θάρρος και μπήκα στο δωμάτιο, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια έχει καταφύγει σε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων για να δώσει μια απάντηση στο πρόβλημά της.