Έλλη Παπαγγελή: Τα μυστικά της ομορφιάς της | dete

Έλλη Παπαγγελή: Τα μυστικά της ομορφιάς της

H 'Έλλη Παπαγγελή είναι πρέσβειρα της κορυφαίας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα. Πώς νιώθει γι' αυτό;
«Νιώθω πάρα πολύ. τυχερή. Άλλωστε, ποια δε θα ήθελε να είναι στη θέση μου, να εκπροσωπεί την Collagen Power-, μια εταιρεία κολοσσό, και να συνεργάζεται με δύο καταπληκτικούς ανθρώπους, τον Γιώργο Τριαντάφυλλου και τον Γιώργο Τσουκαλαδάκη. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι χάρη σ' αυτή τη συνεργασία με έμαθε ο κόσμος. Επιπλέον το Collagen Pro active είναι το προϊόν της δεκαετίας με απίστευτα αποτελέσματα για τον οργανισμό» τόνισε στο Hello.
-Θα μας αποκαλύψετε ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σας;
«Αποφεύγω τα πολύ λιπαρά φαγητά και την πολλή ζάχαρη. Γυμνάζομαι σε τακτική βάση, ενώ αποφεύγω το άσκοπο ξενύχτι, προσπαθώντας πάντοτε να συμπληρώνω τις συνιστώμενες ώρες ύπνου. Πάντα πριν κοιμηθώ αφαιρώ προσεκτικά το μακιγιάζ, για να έχω υγιή επιδερμίδα. Αλλά το μεγαλύτερο μυστικό μου είναι ένα σφηνάκι Collagen Pro active την ημέρα. Είναι μαγικό.»
- Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε σε άψογη φόρμα το σώμα σας;
«Μ' ένα συνδυασμό ισορροπημένης διατροφής και εκγύμνασης, που περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη και αερόβια άσκηση, "όπως τρέξιμο. Μόνο το ένα από τα δύο, δε φτάνει. Μεγάλη σημασία έχει, επίσης, η ανάπαυση, η τήρηση των ωρών ξεκούρασης που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.»
-Είστε από τις γυναίκες που φροντίζουν καθημερινά τον εαυτό τους;
«Ναι, αν μ' αυτό εννοείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν είμαι, όμως, ο τύπος γυναίκας που είναι επί μονίμου βάσεως μακιγιαρισμένη και ντυμένη με τρόπο που να υπερτονίζει τη θηλυκότητα. Στην εκτός δουλειάς καθημερινότητα μου είμαι άνετη και αυθόρμητη, προσπαθώντας να μην αυτοπεριορίζομαι στους κώδικες του χώρου της μόδας»