Έλενα Κόλλια: Πρωταγωνίστρια στην ιστορική επιτυχία του Ερυθρού Αστέρα και πέμπτη άνοδος στην καριέρα της! | dete

Έλενα Κόλλια: Πρωταγωνίστρια στην ιστορική επιτυχία του Ερυθρού Αστέρα και πέμπτη άνοδος στην καριέρα της!

Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στην Β εθνική βόλεϊ γυναικών και η Έλενα Κόλλια που ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας μιλώντας για την επιτυχία τόνισε «Η πολλή δουλειά στο γήπεδο, το ταλέντο που υπήρχε στην ομάδα σε συνδυασμό με την εμπειρία που δώσαμε εγώ και η Ελίνα Μποτσάκη έφεραν την άνοδο που ήταν ο αρχικός μας στόχος. Αυτή η άνοδος σημαίνει πολλά για εμάς, είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο αφού επετεύχθη σε μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι μια ιστορική άνοδος αφού ήρθε με αθλήτριες μικρές σε ηλικία συν την δική μου προσθήκη και της Ελίνας που πιστέψαμε στο όραμα αυτής της ομάδας, με δικά της παιδιά και δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας». Ερωτηθείσα αν ο Ερυθρός Αστέρας με τα δικά του παιδιά μπορεί να προσδοκά σε λαμπρό μέλλον απάντησε « Κοιτάμε μπροστά με αργά αλλά σταθερά βήματα. Κοιτάμε κάθε χρονιά ξεχωριστά αλλά το βέβαιο είναι ότι υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Γίνεται σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες όπου υπάρχει ταλέντο με στόχο τα νεαρά κορίτσια να πλαισιώνουν την γυναικεία ομάδα χρόνο με τον χρόνο». Η Έλενα Κόλλια πετυχαίνει ένα μεγάλο ρεκόρ αφού η φετινή άνοδος είναι η πέμπτη που πανηγυρίζει στην καριέρα της αφού το έχει πετύχει άλλες τέσσερις φορές με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών.
ταγωνίστρια στην ιστορική επιτυχία του Ερυθρού Αστέρα και πέμπτη άνοδος στην καριέρα της!
Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στην Β εθνική βόλεϊ γυναικών και η Έλενα Κόλλια που ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας μιλώντας για την επιτυχία τόνισε «Η πολλή δουλειά στο γήπεδο, το ταλέντο που υπήρχε στην ομάδα σε συνδυασμό με την εμπειρία που δώσαμε εγώ και η Ελίνα Μποτσάκη έφεραν την άνοδο που ήταν ο αρχικός μας στόχος. Αυτή η άνοδος σημαίνει πολλά για εμάς, είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο αφού επετεύχθη σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι μια ιστορική άνοδος αφού ήρθε με αθλήτριες μικρές σε ηλικία συν την δική μου προσθήκη και της Ελίνας που πιστέψαμε στο όραμα αυτής της ομάδας, με δικά της παιδιά και δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας». Ερωτηθείσα αν ο Ερυθρός Αστέρας με τα δικά του παιδιά μπορεί να προσδοκά σε λαμπρό μέλλον απάντησε « Κοιτάμε μπροστά με αργά αλλά σταθερά βήματα. Κοιτάμε κάθε χρονιά ξεχωριστά αλλά το βέβαιο είναι ότι υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Γίνεται σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες όπου υπάρχει ταλέντο με στόχο τα νεαρά κορίτσια να πλαισιώνουν την γυναικεία ομάδα χρόνο με τον χρόνο». Η Έλενα Κόλλια πετυχαίνει ένα μεγάλο ρεκόρ αφού η φετινή άνοδος είναι η πέμπτη που πανηγυρίζει στην καριέρα της αφού το έχει πετύχει άλλες τέσσερις φορές με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών.