ΈΛΕΝΑ ΚΑΪΣΗ: “Φέτος έχουμε υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” | dete

ΈΛΕΝΑ ΚΑΪΣΗ: "Φέτος έχουμε υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Η Έλενα Καϊση ήταν από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχίας στην προκριματική φάση που έγινε στην Ερμιόνη και αναφερόμενη στην πρόκριση της ομάδας τόνισε «Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς η πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.  Δικαιώθηκε η δουλειά που κάνουμε όλο τον καιρό και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένες.

Βέβαια τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.  Φέτος έχουμε υψηλούς στόχους και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την επίτευξη τους, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.» Αναφερόμενη στην φιλοσοφία του συλλόγου που βασίζεται στα δικά του κορίτσια τόνισε « Είμαστε μια ομάδα αρκετά δεμένη.

Ο Έσπερος/ΑΟΠΑ είναι ένας σύλλογος που στηρίζεται στα δικά του παιδιά αφού όλα τα κορίτσια προερχόμαστε από τις ακαδημίες του και νιώθουμε μεγάλη χαρά που καταφέραμε και τους κάναμε για μια ακόμα χρονιά υπερήφανους και αποδείξαμε ότι αξίζουμε πολλά σαν ομάδα.

Βέβαια όλα τα χρωστάμε στον κόουτς Γιάννη Μπαζίνα και τον έφορο της ομάδας Νίκο Κοτσώνη γιατί προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για εμάς».

Και όσο για τους επόμενους στόχους της ομάδας της τόνισε «Οι στόχοι μας και στόχος του προπονητή με καθεμία από εμάς είναι προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα να γινόμαστε καλύτερες σαν παίκτριες αλλά και σαν ομάδα  και το πιο σημαντικό να αποφεύγουμε τραυματισμούς , να είμαστε όλες καλά από υγεία και ότι καλύτερο ας έρθει».