Έκρυβαν ναρκωτικά σε μνήμα! | dete

Έκρυβαν ναρκωτικά σε μνήμα!

Σε καβάτζα απόκρυψης ναρκωτικών είχαν μετατρέψει ένα ντουλαπάκι μνήματος στο νεκροταφείο της Αλεξανδρούπολης ένας 30χρονος και μια 32χρονη που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της δίωξης.

Με έκπληξη οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 30χρονος πήγαινε στο νεκροταφείο όχι για να πενθήσει κάποιον συγγενή που αποδήμησε...εις κύριον, αλλά για να προμηθευτεί ναρκωτικά προκειμένου να τα πουλήσει σε χρήστες ουσιών!

Εντοπίστηκε να μεταβαίνει στο νεκροταφείο με μοτοσυκλέτα και συνελήφθη την ώρα που έσκυβε πάνω απο το επίμαχο μνήμα, μέσα στο οποίο είχε κρύψει δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων. Τσάντα  με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 105 γραμμαρίων και μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε παράλληλη έρευνα σε άλλο σπίτι που κατοικούσε ο 30χρονος με την 32χρονη εντοπίστηκαν επιπλέον μια  ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,3 γραμμαρίων και ένα μεταλλικός τρίφτης. Συνολικά κατασχέθηκαν 317,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός τρίφτης, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα και 2 κινητά τηλέφωνα.