Έγκυος η Εμιλι Ραταϊκόφσκι; Τρελάθηκαν οι θαυμαστές της με το «φρούτο» - ΦΩΤΟ

Είναι έγκυος η Έμιλι Ραταϊκόφσκι; Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι θαυμαστές της, μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

«Κρατώντας φρούτα» έγραψε η 26χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας που την δείχνει ανεβασμένη πάνω σε ένα δέντρο, κρατώντας ένα φρούτο μπροστά την επίπεδη κοιλιά της. Οι θαυμαστές της αμέσως πλημμύρισαν με σχόλια την ανάρτηση, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τη σημασία του σχολίου της και οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πεπεισμένοι ότι αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Έμιλι ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

«Αν αυτός δεν είναι ευφημισμός για εγκυμοσύνη, δεν ξέρω τι είναι» έγραψε ένας θαυμαστής της. «Είναι υπαινιγμός πως είσαι έγκυος» έγραψε κάποιος άλλος.

Δεν είναι σαφές, εάν είναι απλά η φαντασία των οπαδών της που οργιάζει ή αν είναι πραγματικά έγκυος. Αν είναι, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Έμιλι και ο σύζυγός της Σεμπάστιαν, παντρεύτηκαν τόσο σύντομα σε μυστικό γάμο στην Νέα Υόρκη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η νεόνυμφη μάλιστα, μίλησε για το γάμο της κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλλον. «Υποθέτω ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα ήθελα να είναι ο γάμος μου και γι’ αυτό έγινε τόσο μη παραδοσιακός» είπε. «Φόρεσα ένα μουσταρδί κοστούμι και ένα μαύρο καπέλο, προκειμένου να περάσουμε απαρατήρητοι».

Η Έμιλι ήταν ζευγάρι με τον Σεμπάστιαν, μόνο λίγες εβδομάδες προτού της κάνει πρόταση γάμου.