Έγινε μπαμπάς στην Πάτρα… για 5η φορά! | dete

Έγινε μπαμπάς στην Πάτρα… για 5η φορά!

Έκανε... φουλ του βαλέ με ντάμες ο Τζον Τάραμας! Η αγαπημένη του Ξένια Παναγιωτοπούλου τού χάρισε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντάς τον πατέρα για πέμπτη φορά, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο γάμο του, τρία αγόρια ηλικίας 26, 20 και 15 ετών και ένα 11χρονο κορίτσι!
Ο 55χρονος αποκαλούμενος «μάγος της τράπουλας», ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια έχει σταματήσει το μπλακτζακ και ασχολείται επαγγελματικά με το πόκερ, μετέφερε νωρίς το πρωί της Τρίτης την εκλεκτή της καρδιάς του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας, για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού. Λίγη ώρα αργότερα, στις 9.07 η εκπαιδευτικός Ξένια Παναγιωτοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.060 γραμμαρίων, το οποίο γέμισε ευτυχία τον διάσημο πατέρα του, ο οποίος τράβηξε ένα από τα καλύτερα... χαρτιά της ζωής του!
Ο Τζον Τάραμας, που ως «βασιλιάς του μπλακτζακ» είχε τινάξει στον αέρα τα καζίνο σε όλο τον κόσμο και έχει... επικηρυχθεί σε πολλά από αυτά, γνωρίστηκε με την ξανθιά εκπαιδευτικό σύζυγό του στη Ρόδο, όπου εκείνη ολοκλήρωνε τη διδακτορική διατριβή της με θέμα «Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις». Τον Οκτώβριο του 2015 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κατάκολο και τώρα ο ερχομός της κόρης τους ολοκληρώνει την ευτυχία τους!