Άμεση παρέμβαση Μπονάνου για τα φανάρια στην Πατρών Κλάους και Ρίτσου | dete

Άμεση παρέμβαση Μπονάνου για τα φανάρια στην Πατρών Κλάους και Ρίτσου

Πάνω από ένα μήνα ήταν πεσμένο το φανάρι στην Πατρών Κλάους και Γιάννη Ρίτσου, στην διασταύρωση μπροστά από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ και τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο σημείο πότε λειτουργούσαν και πότε όχι. 

Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί εδώ και αρκετούς μήνες όμως, κανείς δεν είχε κάνει κάτι για να το διορθώσει. Το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αναπτύσσουν ταχύτητα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους κινδύνους ατυχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ανδρέας Αποσκίτης στο facebook, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την Περιφέρεια, το φανάρι μέσα στις επόμενες ημέρες ήταν να φτιαχτεί. Πράγματι έτσι έγινε και πιο γρήγορα ίσως από ότι υπολόγιζαν ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι. Ο δικηγόρος Γιάννης Κούτσης το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη, Χαράλαμπο Μπονάνο.

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος για το τι έγινε στη συνέχεια: "Σήμερα το πρωί ώρα 8.00 έστειλα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο τις τέσσερις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τα φανάρια μπροστά από το Παμπελοποννησιακό στάδιο, Τα οποία δεν λειτουργούσαν εδώ και μήνες.

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι άμεσα επικοινώνησε μαζί μου, παρότι αυτό με ξάφνιασε ευχάριστα. Ώρα 16.00 επιστρέφοντας βλέπω συνεργείο να διορθώνει τη βλάβη (τελευταία φωτογραφία). Ειλικρινά συγχαρητήρια .

Τα σχόλια περιττεύουν μπροστά στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση. Και επειδή οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν μπορούν να είναι πανταχού παρόντες, χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα να τους ενημερώνετε. Υπάρχουν άρχοντες που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους". Τα σχόλια περιττεύουν από εμάς...

(Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Κούτση).