Άγριες Μέλισσες: Επανέναρξη με τη δίκη της Ελένης | dete

Άγριες Μέλισσες: Επανέναρξη με τη δίκη της Ελένης

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τηην επιστροφή της σειράς. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε το φθινόπωρο να είναι έτοιμα αρκετά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Τον Σεπτέμβριο οι Άγριες Μέλισσες θα ξαναπετάξουν στις οθόνες μας και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.
Η ιστορία που θα μας απασχολήσει στα πρώτα επεισόδια είναι η σύλληψη της Ελένης. Η ίδια, προκειμένου να προστατεύσει τις αδελφές της, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Σέργιου και ο Προύσαλης αναγκάζεται να την συλλάβει. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και όλοι σοκάρονται. Από εκεί και πέρα ξεκινά ο αγώνας της οικογένειας Σταμίρη στις δικαστικές αίθουσες.
Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες από τις συγκεκριμένες σκηνές και κάποιοι από τους συντελεστές μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media ορισμένα στιγμιότυπα. Όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες, η Ασημίνα και η Δρόσω ανησυχούν για το μέλλον της αδελφής τους και βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ μπαίνουν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση.
Ο Δημήτρης Μαζιώτης θα υποδυθεί έναν δικηγόρο, ο Νικόλας Πολίτης θα έχει τον ρόλο ενός αστυνομικού, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα είναι ο εισαγγελέας, ο Συμεών Τσακίρης θα εμπλακεί ενεργά στην δίκη και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα έχει άμεση επαφή με την Ελένη Σταμίρη. Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…