Άγγελος Πίκιος: “Στόχος είναι να ανέβουμε την Νίκη στην Γ εθνική που δεν παίξαμε το 2014!” | dete

Άγγελος Πίκιος: "Στόχος είναι να ανέβουμε την Νίκη στην Γ εθνική που δεν παίξαμε το 2014!"

 

Ο Άγγελος Πίκιος πανηγύρισε φέτος με την ΕΑΠ την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ−Η και την άνοδο στην  Γ εθνική αλλά την νέα περίοδο θα αγωνιστεί με την Νίκη Προαστείου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ –Η.

Ο ίδιος μιλώντας για την επιστροφή του στην Νίκη τόνισε «Η απόφαση μου ήταν εύκολη για μένα να πάω στην Νίκη καθώς εκεί θα βρω μόνο φίλους από τον πρόεδρο, προπονητή και παίκτες που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία, τόσο με τον πρόεδρο που είχαμε πάρει το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑ –Η, όσο και με τον  προπονητή που έχουμε κάνει δυο σεζόν στην Σφίγγα. Επέλεξα να αγωνιστώ στην Α2 κατηγορία και όχι στην Γ εθνική γιατί υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνο, καθώς περιμένουμε  το δεύτερο παιδάκι μας σύντομα».

Ο έμπειρος παίκτης αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του Προαστείου τόνισε «Στόχος της Νίκης είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος, εκεί που της αξίζει και δεν είναι η Α1 ΕΣΚΑ–Η αλλά η Γ εθνική που δεν παίξαμε το 2014. Το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι του χρόνου, αν με το καλό ανέβουμε, να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε την ομάδα που ανεβήκαμε ώστε να εκπληρώσουμε μια επιθυμία που υπάρχει από όλους τους τότε συμπαίκτες μου που είναι να παίξουμε ξανά μαζί και αν μπορέσουμε να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα».