Χώρισαν Μαραντίνης και Χρηστίδου – Η κοινή ανακοίνωση | dete

Χώρισαν Μαραντίνης και Χρηστίδου - Η κοινή ανακοίνωση

Κεραυνός εν αιθρία αποτελεί στον χώρο της showbiz η είδηση-βόμβα για τον χωρισμό της Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το ζευγάρι μέσω Instagram προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Δείτε την σχετική φωτογραφία και όσα θέλησε να μοιραστεί το ζευγάρι.

"Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή".