ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Μάθημα «γαλλικών» για ανήλικους αθλητές – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ | dete

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Μάθημα «γαλλικών» για ανήλικους αθλητές - ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

Χαμός μαθαίνουμε ότι έγινε πριν από λίγες μέρες σε γνωστό Πατρινό αθλητικό σύλλογο της πόλης που έχει έδρα το «νότιο» διαμέρισμα, με ανταλλαγή «γαλλικών» μπροστά στους μικρούς αθλητές του συλλόγου και ορισμένους γονείς που δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Στο χώρο βρισκόταν και έκανε προπόνηση η ανδρική ομάδα του συλλόγου η οποία έπρεπε να έχει ολοκληρώσει την προπόνησή της έως τις 5 το απόγευμα προκειμένου να ακολουθήσει η προπόνηση των μικρών της ομάδας που είχαν καταφθάσει μαζί με τους γονείς τους και τον προπονητή τους.

Η ομάδα των ενηλίκων του συλλόγου όμως, αργούσε πολύ να τελειώσει και δεν έδειχναν διάθεση να επιταχύνουν προκειμένου να μπουν στον αθλητικό χώρο τα παιδιά.

Τα λεπτά περνούσαν και ο εκνευρισμός ανέβαζε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ άρχισαν οι διαμαρτυρίες και από τους παριστάμενους γονείς που περίμεναν να παραλάβουν τα μικρά τους κορίτσια (περί γυναικείας ομάδας ο λόγος) για να επιστρέψουν στο σπίτι την καθιερωμένη ώρα.

Κάποια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας των μικρών κοριτσιών πλησίασε εκνευρισμένος την ομάδα τω μεγάλων και τους κάλεσε να φύγουν για να ξεκινήσει το επόμενο τμήμα με βάση το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τότε ήταν που ένας από τους παίκτες του απάντησε με ανάλογο ύφος με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Παίκτης και προπονητής της ομάδας των μικρών μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια με θεατές τους παρισταμένους μεταξύ των οποίων ήταν και ο προπονητής της ομάδας των μεγάλων, ο οποίος παρακολουθούσε τον καυγά αμέτοχος.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, έπεσαν αμέτρητα «γαλλικά» με ωτακουστές τα μικρά κοριτσάκια ηλικίας 6 έως 12 ετών που περίμεναν για προπόνηση και βρέθηκαν να κάνουν μάθημα… βωμολοχιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ