Φώτης Γεωργαντόπουλος: Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και χάρισε την νίκη στον Διαγόρα Βραχνείκων | dete

Φώτης Γεωργαντόπουλος: Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και χάρισε την νίκη στον Διαγόρα Βραχνείκων

Ο Φώτης Γεωργαντόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη του Διαγόρα Βραχνείκων επί του Πανηλειακού αφού είχε πολύ καλή απόδοση και με δικό του γκολ χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Μάλιστα σκόραρε μετά από αρκετούς μήνες αφού τελευταία φορά είχε σκοράρει πέρυσι την προτελευταία αγωνιστική στην Ζάκυνθο.

Και μιλώντας για την επιτυχία αυτή τόνισε «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανηλειακός. Ήταν για μένα το πρώτο μου γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Σημασία όμως δεν έχει ποιος θα πετύχει το γκολ, σημασία έχει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να τα δίνουμε όλα για την ομάδα μας».

Και αναφερόμενος στον στόχο του Διαγόρα στην συνέχεια της Γ εθνικής τόνισε «Εμείς από την μεριά μας συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με σοβαρότητα και πειθαρχία για να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμου του Διαγόρα που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και μας στηρίζει».