Φωτεινή  Πλέα: Να υπερασπιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της στην Α κατηγορία γυναικών πυγμαχίας! | dete

Φωτεινή  Πλέα: Να υπερασπιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της στην Α κατηγορία γυναικών πυγμαχίας!

Η Φωτεινή Πλέα  συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α κατηγορίας γυναικών πυγμαχίας που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας  Ελλάδας που έχει κατακτήσει τα δυο τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στην κατηγορία.

Και ερωτηθείσα αν είναι επιπλέον κίνητρο που το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται στην Πάτρα απάντησε «Θεωρώ ότι είναι καλό που οι αγώνες γίνονται στην Πάτρα. Πρώτον, γιατί η διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος στην περιοχή μας είναι ένας καλός τρόπος διαφήμισης της πόλης μας όπως και της Πατραϊκής πυγμαχίας φυσικά και δεύτερον γιατί το γεγονός αυτό δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους Πατρινούς φιλάθλους να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ακόμα περισσότερο. Κατέχω τον τίτλο της Α κατηγορίας εδώ και δυο συνεχόμενες χρονιές και δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς σκληρή προπόνηση και τις οδηγίες του προπονητή και πατέρα μου Νίκου Πλέα. Εύχομαι και φέτος να τα καταφέρω τόσο καλά όσο και τα προηγούμενα χρόνια, πάντα με την βοήθεια του Θεού, σε αυτή την προσπάθεια μου».

Και αναφερόμενη στους μελλοντικούς της στόχους τόνισε «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος για την συνέχεια, αυτό  που μετράει είναι η υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Βλέπουμε και πράττουμε ανάλογα με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.».