Φωτήλας από το Αίγιο: “Ζούμε τις πιο σημαντικές ημέρες της νεότερης ιστορίας” | dete

Φωτήλας από το Αίγιο: "Ζούμε τις πιο σημαντικές ημέρες της νεότερης ιστορίας"

Με φόντο το γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου, στο τουριστικό περίπτερο των Βαλιμίτικων Αιγίου, υποδέχτηκε ο Ιάσονας Φωτήλας τους εκατοντάδες φίλους του από την Αιγιάλεια το βράδυ της Δευτέρας, διοργανώνοντας ακόμα μία χαρακτηριστική και αξιομνημόνευτη βραδιά της προεκλογικής περιόδου στην Αχαΐα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων δείχνει ότι η Αιγιάλεια την προσεχή Κυριακή θα αποκτήσει το χρώμα… της θάλασσας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και σε όλη την Αχαΐα, όπως και σε όλη τη χώρα, ώστε από την επόμενη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δημιουργήσει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση ελπίδας για όλους του Έλληνες.

«Ζούμε τις πιο σημαντικές μέρες της νεότερης ιστορίας. Σε μερικές μέρες όλοι οι Έλληνες ενωμένοι θα γυρίσουμε σελίδα και θα ξεφύγουμε από τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας, κάνοντας λόγο για το «τέλος μίας θλιβερής εποχής», την «ολοκλήρωση ενός αγώνα ήθους, τιμής και αλήθειας που όλοι μαζί δώσαμε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη», αλλά και την «έναρξη ενός νέου και ενδεχομένως πιο δύσκολου αγώνα για να ξαναφέρουμε στην πατρίδα το χαμόγελο της προκοπής».