“Φούλ” επίθεση ο Τσίπρας από την Πάτρα – Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τον γιο του αποστάτη | dete

"Φούλ" επίθεση ο Τσίπρας από την Πάτρα - Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τον γιο του αποστάτη

Iδιαίτερη αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου έκανε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Γεωργίου.

Απαντώντας στον σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", ο Αλέξης Τσίπρας είπε, "ο λαός δεν ξεχνά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συνεχιστής της δημοκρατικής παράταξης". Συνεχίζοντας έκανε αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου αφού άλλωστε βρισκόταν στην γενέτειρά του:

"Για θυμηθείτε οι παλιότεροι, τι έλεγε η Δεξιά στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση; Ότι ξεπλένεις έλεγε τους συμμορίτες. Έτσι μιλάνε άλλωστε ακόμα και σήμερα για τους ήρωες της Αντίστασης. Τι του έλεγε όταν έδωσε δύναμη στους εργαζόμενους, του έλεγαν θα μας κάνεις Σοβιετική Ένωση.

Όταν εκσυγχρόνισε το οικογενειακό δίκαιο, του έλεγαν τα βάζεις με τα ιερά και τα όσια της πατρίδας και ότι η γυναίκα δεν μπορεί να είναι ίσα κι όμοια με τον άνδρα. Τα ίδια τώρα λένε και σε μας". Απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους του παλιού ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "η νυν ηγεσία του κόμματος που διαδέχθηκε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει συμφωνήσει να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό" και πρόσθεσε ότι έχουν συμφωνήσει το κούρεμα των δανείων των δύο κομμάτων.

Πρόκειται, είπε για ανίερη συμμαχία. "Δεν μπορεί όταν η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, αγκαλιάζει εμένα, εκείνοι να αγκαλιάζουν τον γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη", ανέφερε.