ΦΩΤΟ: Ένα απίστευτα πολυτελές γιοτ 41 μέτρων από την Porsche | dete

ΦΩΤΟ: Ένα απίστευτα πολυτελές γιοτ 41 μέτρων από την Porsche

Οι σχεδιαστές του Studio F. Α. Porsche, του κορυφαίου πρακτορείου σχεδιασμού απ’ όπου και προήλθε το brand Porsche Design, δημιούργησαν το Royal Falcon One, ένα απίστευτο γιοτ 41 μέτρων σε στυλ καταμαράν, το οποίο μοιάζει αρκετά με ένα πολυτελές διαστημικό σκάφος από το μακρινό μέλλον.

Το Royal Falcon One δημιουργήθηκε από την Royal Falcon Fleet της Σιγκαπούρης και χρειάστηκαν περισσότερο από μια δεκαετία για να το κατασκευάσουν. Είναι ένα κομψό και πολυτελές σκάφος που δίνει άλλη διάσταση στο στυλ, και φυσικά συνδυάζει άνεση και απόδοση.

Το φανταστικό καταμαράν διαθέτει 5 καμπίνες – τρεις για τους επισκέπτες, μια σουίτα VIP και μια πολυτελή master σουίτα, η οποία διαθέτει ένα ιδιωτικό αίθριο που καλύπτει όλο το ανώτερο κατάστρωμα.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του σκάφους είναι σύγχρονος και διαθέτει μόνο υψηλής ποιότητας υλικά, όπως πολυτελή δέρματα και μοναδικά ξύλινα φινιρίσματα.

Στο κατάστρωμα, το Royal Falcon One διαθέτει αρκετούς χώρους για δείπνο και χαλάρωση. Στο ανώτερο κατάστρωμα υπάρχει ένα τζακούζι, αρκετοί χώροι ηλιοθεραπείας και ένα σαλόνι.

Αυτό το μοναδικό πολυτελές σκάφος έχει ταχύτητα πλεύσης 15 κόμβους, ενώ η μέγιστη του ταχύτητα μπορεί να φτάσει μέχρι τους 35 κόμβους. Διαθέτει καθαρές γραμμές και το μεγαλύτερο μέρος του είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο, με σκοπό την μέγιστη απόδοση καυσίμου.

Η τιμή του σκάφους αποκαλύπτεται μόνο όταν οι μελλοντικοί αγοραστές υποβάλουν αίτηση στην Camper & Nicholsons.